


Strawberry cheesecake ice cream
Deilig hjemmelaget iskrem med smak av jordbær og ostekake. Liker du ostekake? Da vil du elske Strawberry cheesecake ice cream. Denne oppskriften gir 3 liter med is. Strawberry cheesecake ice cream er kjekk å ha i fryseren til plutselige besøk eller når du plutselig får lyst på noe godt.
Dette trenger du:
- 500 g jordbær
- 1/2 sitron, saften
- 1 ss Akasiehonning
- 400 g kremost
- 2 dl melk
- 4 dl kremfløte
- 100 g Digestive, knust
Dette gjør du:
- Bland jordbær, sitron og honning i en kasserolle. Kok opp over medium varme. Mos gjerne bærene litt. Sett til sides og avkjøl.
- Pisk kremost og melk til en glatt masse. Sett til sides.
- Pisk fløte til krem. Vend inn i kremostblandingen.
- Hell 1/3 av kremostblandingen i en brødform á 14×25 cm.
- Dryss over med jordbærsaus og digestivekjeks. Bruk en smørkniv til å lage marmormønster ved å dra kniven gjennom blandingen. Gjenta prosessen i to omganger til.
- Dekk til formen og frys i 4–6 timer.

