15 min
6 porsjoner

Honningglaserte grønnsaker på grill

Glaserte grønnsaker passer perfekt til grillmaten. Glaserer du grønnsakene med honning blir de blanke, lekre og smaker kjempegodt. Med honningglaserte grønnsaker løfter du grillmaten til nye høyder.

Dette trenger du:

  • 1 brokkoli
  • 1/2 blomkål
  • 3 gulrøtter
  • 100 g sukkererter
  • 3 ss smør
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss Sommerhonning fra Honningcentralen
  • Salt og pepper

Dette gjør du:

  1. Del brokkolien og blomkålen i små buketter. Kutt gulrøttene i skiver.
  2. Fordel brokkoli, blomkål, gulrøtter og sukkererter i en stor grillpanne.
  3. Dryss over olivenolje, fordel noen klatter smør over grønnsakene og krydre lett med salt og pepper.
  4. Grill grønnsakene på indirekte varme i 20 minutter. Pensle Sommerhonning over grønnsakene og grill videre i 10–15 minutter.
  5. Rør rundt i grønnsakene slik at alle blir dekket av honningblandingen, og blandingen er klar for servering.

/