


Havrekuler med kokos og honning
Havrekuler med kokos og Norsk honning fra Honningcentralen er en litt sunnere, søt fristelse. Lette å lage og lette å like. Havrekulene er kjekke å ha med på tur eller som en snack i matpakken for ekstra ene
Dette trenger du:
- 8 dl lettkokte havregryn
- 4 ts vaniljesukker
- 4 ss kakaopulver
- 2,5 dl flytende margarin
- 4 ss Norsk honning fra Honningcentralen
- 200 g kokosmasse
Dette gjør du:
- Ha havregryn, vaniljesukker, kakaopulver, flytende margarin og Norsk honning fra Honningcentralen i en bakebolle. Rør godt sammen.
- Form havreblandingen til små kuler (tenk konfektstørrelse) med hendene. Rull havrekulene i kokos.
- La havrekulene avkjøles i kjøleskapet i 10 minutter før servering.
Tips
Tilsett 1 ss sterk kaffe for å få mokkasmak på kulene. Erstatt kokos med fargerikt kakestrø for en festlig variant.