


Julerødkål med honning
Rødkål hører jula til og er selvskrevet tilbehør til ribba for mange. Prøv julerødkål med Norsk honning fra Honningcentralen for å løfte rødkålen til nye høyder.
Dette trenger du:
- 2 ss smør
- 1 rødkål, strimlet
- 3 epler, skrellet og revet
- 1 kanelstang
- 2 stjerneanis
- 4 nellik
- 1 dl eplemost/eplejuice
- 1 dl eddik
- 2 ss Norsk honning fra Honningcentralen
- Salt og pepper
Dette gjør du:
- Fres rødkål og smør i en gryte over medium varme, til rødkålen faller sammen.
- Tilsett revet eple, kanelstang, stjerneanis, nellik, eplemost og eddik.
- Kok opp under lokk, og la det trekke over svak varme i 1 time. Tilsett honning mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.