1,5 time
6-8 porsjoner

Julerødkål med honning

Rødkål hører jula til og er selvskrevet tilbehør til ribba for mange. Prøv julerødkål med Norsk honning fra Honningcentralen for å løfte rødkålen til nye høyder.

Dette trenger du:

  • 2 ss smør
  • 1 rødkål, strimlet
  • 3 epler, skrellet og revet
  • 1 kanelstang
  • 2 stjerneanis
  • 4 nellik
  • 1 dl eplemost/eplejuice
  • 1 dl eddik
  • 2 ss Norsk honning fra Honningcentralen
  • Salt og pepper

Dette gjør du:

  1. Fres rødkål og smør i en gryte over medium varme, til rødkålen faller sammen.
  2. Tilsett revet eple, kanelstang, stjerneanis, nellik, eplemost og eddik.
  3. Kok opp under lokk, og la det trekke over svak varme i 1 time. Tilsett honning mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.

/