1 time
4

Birdie legs chicken

Honningglaserte kyllinglår passer perfekt på grillen. Birdie legs chicken serveres med coleslaw og stekte poteter. Med denne retten blir grillmiddagen en opplevelse.

Dette trenger du:

  • 8 kyllinglår
  • 1 ss Norsk Honning fra Honningcentralen
  • 2 ts chilipulver
  • 1 ts malt karve
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts malt svart pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 2 dl barbecue-saus, røkt type

Dette gjør du:

  1. Varm opp barbecue-sausen i en sausepanne.
  2. Forvarm stekeovn eller grill. Bland sammen honning, chili, karve, olivenolje, salt og pepper i en bolle.
  3. Gni krydderblandingen godt inn i kyllinglårene. Legg på en rist og sørg for at den tjukkeste delen av lårene er nærmest varmekilden.
  4. Grill lårene i 20 minutter på medium varme, og vend dem hvert femte minutt så du får en jevn stekeflate. Pensle med grillsaus hver gang du vender. La kyllinglårene hvile i fem minutter.
  5. Serveres med coleslaw og stekte poteter etter ønske.

/