


Birdie legs chicken
Honningglaserte kyllinglår passer perfekt på grillen. Birdie legs chicken serveres med coleslaw og stekte poteter. Med denne retten blir grillmiddagen en opplevelse.
Dette trenger du:
- 8 kyllinglår
- 1 ss Norsk Honning fra Honningcentralen
- 2 ts chilipulver
- 1 ts malt karve
- 1 ts salt
- 1/2 ts malt svart pepper
- 1 ss olivenolje
- 2 dl barbecue-saus, røkt type
Dette gjør du:
- Varm opp barbecue-sausen i en sausepanne.
- Forvarm stekeovn eller grill. Bland sammen honning, chili, karve, olivenolje, salt og pepper i en bolle.
- Gni krydderblandingen godt inn i kyllinglårene. Legg på en rist og sørg for at den tjukkeste delen av lårene er nærmest varmekilden.
- Grill lårene i 20 minutter på medium varme, og vend dem hvert femte minutt så du får en jevn stekeflate. Pensle med grillsaus hver gang du vender. La kyllinglårene hvile i fem minutter.
- Serveres med coleslaw og stekte poteter etter ønske.

