3 timer
2

Eplegranité med honning

Granité er en slush-lignende sorbet som passer perfekt som hvilerett mellom mange måltider for å rense ganen og gjøre deg klar for nye smaker. Denne oppskriften på eplegranité med honning byr på en spennende kombinasjon av ingefær og syrlig eple.

Dette trenger du:

  • 300 g ingefærøl
  • 150 g syrlig eplejuice
  • 150 g Akasiehonning
  • 2 cm fersk ingefær
  • Sitron, etter smak

Dette gjør du:

  1. Sitron, etter smak.
  2. Kok opp alle ingrediensene bortsett fra sitronen i en passe stor gryte og la den småputre på svak varme i 2 minutter.
  3. Avkjøl graniteen til kjøleskapstemperatur, og smak til med ferskpresset sitronjuice. Legg over i en boks og frys. Skrap opp graniteen med en gaffel og server i romslige glass.

/