4-6 timer
1 boks

Strawberry cheesecake ice cream

Deilig hjemmelaget iskrem med smak av jordbær og ostekake. Liker du ostekake? Da vil du elske Strawberry cheesecake ice cream. Denne oppskriften gir 3 liter med is. Strawberry cheesecake ice cream er kjekk å ha i fryseren til plutselige besøk eller når du plutselig får lyst på noe godt.

Dette trenger du:

  • 500 g jordbær
  • 1/2 sitron, saften
  • 1 ss Akasiehonning
  • 400 g kremost
  • 2 dl melk
  • 4 dl kremfløte
  • 100 g Digestive, knust

Dette gjør du:

  1. Bland jordbær, sitron og honning i en kasserolle. Kok opp over medium varme. Mos gjerne bærene litt. Sett til sides og avkjøl.
  2. Pisk kremost og melk til en glatt masse. Sett til sides.
  3. Pisk fløte til krem. Vend inn i kremostblandingen.
  4. Hell 1/3 av kremostblandingen i en brødform á 14×25 cm.
  5. Dryss over med jordbærsaus og digestivekjeks. Bruk en smørkniv til å lage marmormønster ved å dra kniven gjennom blandingen. Gjenta prosessen i to omganger til.
  6. Dekk til formen og frys i 4–6 timer.

/