30 kuler

Havrekuler med kokos og honning

Havrekuler med kokos og Norsk honning fra Honningcentralen er en litt sunnere, søt fristelse. Lette å lage og lette å like. Havrekulene er kjekke å ha med på tur eller som en snack i matpakken for ekstra ene

Dette trenger du:

  • 8 dl lettkokte havregryn
  • 4 ts vaniljesukker
  • 4 ss kakaopulver
  • 2,5 dl flytende margarin
  • 4 ss Norsk honning fra Honningcentralen
  • 200 g kokosmasse

Dette gjør du:

  1. Ha havregryn, vaniljesukker, kakaopulver, flytende margarin og Norsk honning fra Honningcentralen i en bakebolle. Rør godt sammen.
  2. Form havreblandingen til små kuler (tenk konfektstørrelse) med hendene. Rull havrekulene i kokos.
  3. La havrekulene avkjøles i kjøleskapet i 10 minutter før servering.

Tips

Tilsett 1 ss sterk kaffe for å få mokkasmak på kulene. Erstatt kokos med fargerikt kakestrø for en festlig variant.

/